Omet al contingut

Agència de publicitat

Planificació de mitjans offline i online

A AMR planifiquem els mitjans publicitaris de manera que acostin al màxim un producte o servei al seu target. Per tal d’aconseguir l’impacte mediàtic desitjat, augmentar el valor d’una marca i obtenir resultats comercials fem una gestió global i un seguiment detallat de les campanyes i accions publicitàries.

També ens encarreguem de la distribució de mitjans convencionals cursant premsa, televisió, ràdio, mupis, valles, autobusos i tot d’altre suport publicitari. Pel que fa a la publicitat online i màrqueting digital, comptem amb la vasta experiència dels nostres partners de Medialog per donar visibilitat, notorietat i rellevància a les campanyes dels nostres clients a les xarxes i altres suports digitals.

Planificació i distribució de mitjans online i offline

A AMR planifiquem els mitjans publicitaris de manera que acostin al màxim un producte o servei al seu target per tal d’aconseguir l’impacte mediàtic desitjat i augmentar així el valor de la marca i tanmateix els resultats comercials. Això comporta la gestió global i el control detallat de les campanyes i accions publicitàries, així com l’avaluació continuada dels mitjans perquè siguin els més apropiats a cada cas.

Publicitat online i màrqueting digital

Partners amb Medialog

A AMR Publicitat seleccionem els mitjans idonis per donar visibilitat, notorietat i rellevància a les campanyes dels nostres clients, tant en suports convencionals off line, com on line, en les que tenim l’experiència i la col·laboració especialitzada dels nostres companys de Medialog.

Publicitat online i màrqueting digital

Creació i desenvolupament de tot tipus de productes audiovisuals per a presentacions, promocions, espots televisius, presència audiovisual a les xarxes socials, etc.

Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Espot promocional TF1, Campanya Turisme França.

Brand Content (Medialog i AMR)

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!